Se reggeli, se ebéd – Ilyen a szépségkirálynők élete

Mi a titok egy biztos győzelemhez a szépségversenyeken? Keserű Emese szerint, mindenképpen kell valami olyan dolog, amivel az ember kitűnik a többi lány közül. Lehet ez akár egy rendkívül feltűnő ruha is, de persze a kisugárzáson is sok múlik – derült ki a Juventus RadioTours élőműsorából.

„Éreztem, hogy meg fogom nyerni a versenyt, amikor ránéztem a koronára tudtam, hogy ezt nem nyerheti meg más„

– idézte az Ezüstpart Szépe versenyének első helyezettét a Középsuli.hu.

ezust2

Emese egyébként a verseny napján még reggelit és ebédet sem fogyasztott, mondván az meglátszana a hasán. Tehát kétségtelenül figyelt a részletekre, azonban az edzést sem vitte túlzásba a megmérettetés előtti napokon, de anélkül is fejére került a korona.

Ki gondolta volna, hogy a második helyezett, Pidem Klaudia Szimonetta nem is tervezte, hogy jelentkezik a versenyre? Egyszerűen csak rábeszélték és poénból végigcsinálta ezt az egészet. Lehet, hogy ez a lazaság a kulcsa mindennek? 🙂

Bóza Inez immáron második alkalommal nyerte el a harmadik helyet. Tudni kell a lányról, hogy imád utazni és hová máshová menne legszívesebben, ha nem Amerikába, akárcsak Keserű Emese?!

ezust3

Persze a világ nem csak a szépségversenyek kifutóiról szól. A Juventus RadioTours műsorában ezúttal az Eszterházi Vigasságok programsorozatából is kaphattunk egy kis ízelítőt.

Ha ez sem lenne kedvetekre még mindig tartogat meglepetéseket és izgalmas olvasnivalókat a Tropical magazin kéthavi lapja, amelynek főszerkesztője, Mészáros Edit, szintén megjelent a Juventus stúdiójában.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez