Irány Afrika est, szenegáli sztárfellépővel!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak az Utazz Afrikába Utazási Iroda 2015. szeptember 9-én, 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő bemutatkozó estjére, ahol garantált lesz az afrikai hangulat.

Az est folyamán az érdeklődők nemcsak az iroda őszre és télre tervezett, kiscsoportos kulturális körutazásairól tudhatnak meg mindent, de Abdoul Camara szenegáli táncművész látványos showját is élvezhetik. Az iroda specialitása, hogy a világon egyedülálló programmal, szakértői magyar idegenvezetéssel kis csoportos kulturális körutazásokat szervez Afrika különböző országaiba.

afr6

A felelősségteljes turisztikai központtá nyilvánított utazási iroda számára fontos, hogy az afrikai utazások során a velük tartó utazók valódi kapcsolatba lépjenek a helyi lakosokkal, valódi bepillantást nyerjenek mindennapi életükbe, kultúrájukba. Ezért az UNESCO Világörökségi helyszínek és kiemelt turisztikai látványosságok mellett a programba egy sor nem szokványos elem is bekerült.

afr3

Az utasok ellátogathatnak egy népi gyógyító fétisbarlangjába, ahol védő-amulettet kaphatnak. Vagy találkozhatnak hagyományos birkózókkal, vallási vezetőkkel, bepillanthatnak egy többnejűségben élő serer család életébe, vagy djembén dobolhatnak együtt híres szenegáli művészekkel. Mindezekre 2015. október 23.- november 1. között az őszi szünetben, vagy 2015. december 27. – 2016. január 6. között is lehetőségük lesz, az iroda következő útjain.

afr4

A képvetítéssel kísért est folyamán sok érdekesség mellett szó lesz a szilveszteri FESFOP fesztiválról, a vendégszeretet és a napsütés országáról Szenegálról, de Uganda, Madagaszkár vagy éppen Mauritius is az érintett országok között lesz. Az estet tombola zárja, melynek fődíja értékes afrikai ajándékok mellett 20 százalékos kedvezmény lesz a szenegáli utak valamelyikére, egy szerencsés utas számára.

afr7

Helyszín: Makadám Mérnök Klub (A Mamut bevásárlóközpont mögött, a Széna tértől 3 percre), 1024
Budapest, Lövőház u. 27.
Időpont: 2015. szeptember 9, 18:00-19:30

www.utazzafrikaba.hu

A szervezők kérik, hogy részvételi szándékukat az info@utazzafrikaba.hu címen is jelezzék.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez