Elevenen égetett el embereket az Iszlám Állam – már megint

Új nap, új borzalom. Újabb videót posztolt az Iszlám Állam.

Nem, nem mutatjuk meg. Az Iszlám Állam a legújabb videóján iraki katonákat éget el elevenen. Négy iraki síita harcos látható rajta, láncokba verve. A lábukhoz és a karjukhoz rögzített láncokra függesztik őket, aztán meggyújtják alattuk a tüzet.

éget

Az irakiak a Bagdaddal szövetséges népi mozgósítő erők tagjai az AFP hírügynökség szerint – ez a szervezet Irak déli részén aktív. Az ISIS azt állítja: bosszút állt azért, mert a kormánnyal együttműködő erők az ő fegyvereseiből égettek el négyet.És az Iszlám Állam úgy támad, ahogy ellenségei tették, úgy büntet, ahogy azok büntettek.

égetés

A videón sem dátum, sem helyszín nincs feltüntetve. Csak annyi, hogy az ISIS-nek az a médiaegysége rakta ki felvételt, amelyik Anbar tartományért felel. A képsorban van egy klip, amely állítólag azt mutatja, ahogy egy szunnita fegyverest égetnek meg elevenen a kormánybarát erők, és egy Abu Azrael (a Halál Angyalának Apja) nevű síita harcos karddal lekerekít egy darabot a megsült emberi húsból.

Az ISIS sok atrocitást követett el az általa elfoglalt iraki és szíriai területeken, és ezek egy részét videóra is vette. Lefejezéseket, tömeges kivégzéseket, keresztre feszítéseket, élve égetéseket, emberrablásokat, erőszakot.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez