A képviselőjelölt belevizelt más bögréjébe, és sajnálja

Jerry Bance a kanadai Konzervatív Párt tagja, és Torontóban indult volna a választásokon. Első pillantásra semmi különös gond nincs vele: rendes, környezete által megbecsült emberről van szó. A politikán kívül egy XPress Appliance Service nevű céggel foglalatoskodik, amely javításokat végez mások otthonában.

Azonban 2012-ben készült egy rejtett kamerás videofelvétel arról, amint éppen valakinek az otthonában van. Javítás helyett pedig éppen könnyít magán egy bögrébe.

A videón jól látható, ahogy gyorsan magához ránt a mosogatóból egy bögrét, majd belepisil, aztán utána rögtön ki is önti. A dolog persze mostanában került fel az internetre, Bance nagy sajnálatára. A politikus nem győzött bocsánatot kérni. Azt mondta:

“Őszintén sajnálom, amit aznap tettem. Nagy odaadással és büszkeséggel végzem a munkámat, de az aznapi felvételek nem ezt az oldalamat mutatják be.”

De sokat nem ért a dolog, hiszen a Konzervatív Párt szóvivője kijelentette: náluk ugyan nem fog indulni. Mindemellett valószínűleg jelentősen csökken majd a megbízói száma is, hiszen a legtöbben vizelet nélkül szeretik a tiszta bögréket.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez