Gyorsan, olcsón gyönyörködjön Indonéziában!

Bali, Jáva, Új-Guinea – csak néhány az Indonéziát alkotó 17.500 szigetből. Ezekről a varázslatos helyekről állítottak ki fényképeket a budapesti Helia Hotelben.

Indonézia számokban: 1.992.750 négyzetméter, 1.575 tó, 127 aktív vulkán, 50 nemzeti park, 34 tartomány, 740 népcsoport, 583 nyelv és dialektus. Még a helyieknek is nehéz megismerni ezt a hihetetlenül változatos és sokszínű országot.

Ebbi Vebri Adrian 2005-ben döntött úgy, belevág. A fotográfus 9 éven át járta a világ legnagyobb szigetországát. Az így felhalmozott rengeteg képből 45-öt hozott el Európába. Nagy-Britannia és Lengyelország után most nálunk láthatóak.

ind1

A villámkiállítást Indonézia budapesti nagykövetasszonya, Wening Esthyprobo Fatandari nyitotta meg. Reményét fejezte ki, hogy a képek felkeltik az érdeklődést hazája iránt, és hogy még több magyar turista látogat majd Indonéziába. Az indonéz fotós nemcsak kiállításokon mutatja be munkáját, de albumba is rendezte a képeit. Amelyet az interneten keresztül (www.ebbie.net) bárki megrendelhet.

Indonézia szépségeire nemcsak a művészek, de a sportolók is világszerte felhívják a figyelmet. Holnap reggel fél kilenckor például egy indonézekből álló bicikliscsapat indul a Hősök teréről, akiket a nagykövetasszony is elkísér egy darabon. Az Esztergomot, Pozsonyt, Bécset, Genfet érintő túra célja, hogy minél több turistát ösztönözzön Indonézia meglátogatására.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez