Frank Sinatra “nagyobb díler volt mint zenész”

Pablo Escobar fia, Sebastian Marroquín azt állítja, hogy az énekes jó barátságban volt néhai apjával és Sinatra a miami kábítószerpiac egyik főszereplője volt akkoriban.

Pablo Escobar karrierje csúcsán az Egyesült Államokba kerülő kokain nagyjából 80%-aért volt felelős. Ám állítólag még mielőtt mindennapos média megjelenései elkezdődtek volna, magával Frank Sinatrával üzletelt, hogy terméke elérje Miami buli negyedeit.

5585695060_0c60217b99

Escobar fia, Marroquín azt nyilatkozta, hogy az énekes “nagyobb díler volt mint zenész”. Mikor arról kérdezték, tudja-e valahogy bizonyítani állításait annyit mondott:

“Nincsenek bizonyítékaim, csak a becsületszavam. Onnan tudok az egészről, hogy apámmal nagyon közel álltunk egymáshoz és többször hallottam erről beszélni.”

Állítólag még egy közös városnéző helikoptertúrára is együtt mentek a világhírű énekessel. Escobar és Sinatra kapcsolata akkor ért véget, amikor az előbbi komoly médiafigyelmet kapott az Egyesült Államokban és Sinatra nem merte kockáztatni jó hírét. Marroquín nem tudja pontosan mi történt kettejük között, de egy idő után nem hallott többet róla.

Apja 1993 végén halt meg, mikor a rendőrségnek végre sikerült elkapnia. A kolumbiai Medellin városában érte a vég egy lövöldözés során.

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez