Magyar a világ legszebb erdei szállodája

Az Oxigén Hotel Family & Spa nyerte el a 2015-ös World Luxory Awards által meghirdetett Legszebb Erdei Hotel kategória megtisztelő díját.

A Bükk hegység lábánál, Noszvajon elhelyezkedő hotel az egyetlen magyarországi szálloda, mely nem csak az országos, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának is bizonyult. A versenyen évről évre a világ legjobb luxus- szállodái mérik össze erejüket, a vendégek tapasztalatai, szavazatai alapján.

DSCF0013

„Világsikert könyvelhetünk el Noszvajon, ami olyan, mint a szállodaipar Oscar-díja. Nincs más olyan magyar szálloda, mely hasonló díjazásban részesült volna” – mondta Nyitrai Zsolt miniszteri biztos, a  térség országgyűlési képviselője a Noszvajon tartott sajtótájékoztatón. „Az utóbbi években a magyar állami támogatásnak, fejlesztésnek köszönhetően is jelentősen nőtt a turizmus hazánkban. Gratulálok a világ legszebb erdei szállodájának”- tette hozzá.

DSCF0030

A kitüntetett hotel csodás ősfás, erdei környezetben helyezkedik el, Magyarország egyik legfrekventáltabb turisztikai régiójában, Noszvajon, amely település az ország egyik legtisztább levegőjű falujaként is ismert. Ebben a környezetben az Oxigén Hotel Family & Spa nem csak csodás épületével, de kiemelt család- és bababarát szolgáltatásaival nyerte el a vendégek szavazatát a versenyen.

DSCF0038

Azért is nagy érdem ez a díj, mert ennek a versenynek a szavazói döntöttek a szálloda mellett. A turizmusban az élményt adó szolgáltatások visznek előre, ilyen szempontból az Oxigén hotel Family & Spa az élen jár” – mondta Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója.

A szálloda elegáns, mégis családias hangulata a méltán ismert és elismert belsőépítész szakember, Varró Zoltán munkáját dicséri, aki videóüzenetben gratulált a szállodának a sikerhez.

DSCF0022

Köszönjük szépen a lehetőséget a szállodának, hogy különlegeset alkothattunk. Olyan formában újítottuk fel a régi épületet, hogy megmaradt a régi szépsége, miközben új, modern hangulatú részeket is építettünk hozzá. Ilyen a wellness-részleg, aminek japán zen stílusa van. Mivel ez egy családi hotel, nagyon otthonossá tettük” – fogalmazott Varró Zoltán.

DSCF0040

Természetesen a vendégek visszajelzése is nagyon fontos: véleményüket a sajtótájékoztatón videóüzenetben Kamarás Iván színművész tolmácsolta.

A vendégek véleménye mindig hitelesít, a visszajelzés nagyon fontos. Az elégedett vendégnél talán nincs is jobb reklám. Nagyon jó a levegő a hotel környezetében, felfrissülést okozott. Az erdőben nagyon sok sétát tettem, a szálloda a maximális kikapcsolódást nyújtotta. Nagyon nagy öröm volt, hogy megkérdezték, van-e valamilyen ételallergiám, nagyon jó, hogy erre figyeltek, sőt az ételek alapanyagait is feltüntették. Egészen pazar élményt nyújt a szálloda és környezete.”

DSCF0046

Nagyon fontosnak tartjuk az elismerést, főleg mert a nálunk megszálló vendék szavazták meg, nekik köszönhetjük. A legszebb erdei szálloda díját nem csak mi, az épület, de a környezet, Noszvaj és környéke is nyerte. A díj ugyan luxus- szállodának jár, de mi nem érezzük magunkat annak” – mondta Farkas Tamás ügyvezető. „Ez egy elegáns, dizájnos szálloda, kifejezetten család- és bababarát, ahol a gyerekek nevetése etalon. Rengeteg gyermek- és családi programot kínálunk. Számunkra fontos, hogy a világszínvonalú épület mellé világszínvonalú szolgáltatásokat is nyújtsunk. Ez a mottónk” – tette hozzá.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez