Extravagáns esküvő a hároméves ikreknek

Testvérekkel felnőni nagyon jó, és nagyon rossz is lehet. A „közös játék” fogalma viszont akkor válik nagyon különössé, mikor testvéreket összeadnak. Ha thaiföldi ikrekről van szó, ez bizony megtörténhet.

Nem ritka dolog, hogy azt halljuk: az ikrek között különösen erős kötelék van. Ők azok, akik több ezer kilométerről is megérzik, ha a másiknak valami baja van, vagy éppen szavak nélkül tudnak kommunikálni. Thaiföldön azonban egy lépéssel tovább mentek, és úgy hiszik, hogy az ikrek közt sokkal mélyebb, romantikus kapcsolat van. Szerintük ugyanis azok az ikrek, akik különböző neműek, olyan lelki társak, akik korábbi életükben nem tudtak együtt lenni.

E gondolattól vezérelve egy család Nakhon Szavan tartományban úgy döntött, hogy hároméves ikreiket összeadják, ez szerintük ugyanis a legjobb módja annak, hogy segítsenek nekik elkerülni a jövőbeli szerencsétlenségeket. Az ikrek november 14-én keltek egybe, amikor a vőlegény Petai Angdechawat elvette húgát, Pailint. Az esküvői hozományuk hárommillió baht (24,5 millió forint) volt.

Íme egy videó a “boldog párról” (katt a képre a facebook-linkhez):

erfgdtghh

A lakodalom alkalmával készült képek az interneten hamar elterjedtek. A kulturális babona szerint azok az ikrek, aki nem tudják istenek előtt bebizonyítani szerelmüket, ki vannak téve a korai halál veszélyének. Nem ez az egyetlen ilyen ikerházasság Thaiföldön, igaz, hivatalosan egyiket sem regisztrálják.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez