A Duna Relax Hotel tulajdonosa nyerte el elsőként a Kőrösi Csoma Sándor Díjat

A ráckevei Duna Relax Hotel tulajdonosa 2016. február elején elsőként nyerte el a nemzetközi turizmusért tett kiemelkedő munkájáért a Kőrösi Csoma Sándor díjat, melyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara alapított 2016-ban.

A hotel Magyarország egyik első wellness szállodájaként meghatározó szerepet tölt be mind a hazai, mind a nemzetközi turizmus területén. A tavalyi évben történt fejlesztések eredményeként a megújult szálloda népszerűsége a külföldi vendégek körében, valamint a rendezvény területen is fokozódik. Különös tekintettel arra, hogy a nemzetközi turisztikai igényeket követően a magyar vendégek körében is egyre erősebb igény mutatkozik arra, hogy felnőttbarát szállodában pihenjenek, ami azt jelenti, hogy gyermekmentes környezetben a szülők számára is a pihenés új dimenziója nyílik meg.  A ráckevei Duna Relax Hotel úttörő szerepet vállal ezen a területen is, így biztosítva még szélesebb választási lehetőséget a magyarországi hotelek nyújtotta szolgáltatási palettán.

díj

A számos, rangos szakmai elismerés után elnyert Kőrösi Csoma Sándor Díj arra kötelezi a vezetőséget és a tulajdonosokat, hogy a trendek diktálta folyamatos fejlesztések eredményeként, egyre szélesebb körben ismertessék meg a külföldi turisták köreiben is méltán népszerű szállodát, mely hozzájárul ahhoz a tendenciához, hogy Magyarország évről évre egyre kedveltebb célországa a külföldről érkező vendégeknek.

FJ-page-001

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez