Mit csinál egy prosti a Valentin-napon?

Adriana egy magyar szexmunkás, aki Londonban él és innen küld haza pénzt családjának és kislányának Magyarországra. Számára merőben máshogy néz ki a Valentin-nap. Romantikus vacsora helyett tüntetés.

Adriana három éve él az angol fővárosban és keresi saját és családja kenyerét az utcán. Mesélt arról, hogy milyen a helyzet és hogyan néz ki a szerelmesek napja számára.

“Valentin-napon nagyobb az esélye, hogy olyannal találkozom, akit már korábbról ismerek, ami sokkal jobb, hiszen nagyobb biztonságban érzem magam. Néhány visszatérő kuncsaft hoz egy szál virágot vagy egy tábla csokit, ami igazán kedves tőlük.”

Mindeközben kislányára és családjára gondol, akik nem tudnának megélni anélkül, hogy pénzt küld haza.

A rendőröket azonban nem érdekli, hogy milyen nap van, ugyanolyan szigorral sújtanak le a szexmunkásokra. Adrianát hat alkalommal tartóztatták le tavaly. Ennek hatására persze olyan helyeken kezd el dolgozni, ahol kisebb eséllyel botlik rendőrökbe. Ez viszont azt jelenti, hogy jóval nagyobb rizikót vállal. Ha bírságolni nincs ott a rendőr, akkor megvédeni sem fogják.

Idén azonban nem dolgozik, hanem inkább elmegy tüntetni a jogaiért. Azért, hogy ne kriminalizálják a kuncsaftokat, amivel csak még jobban veszélybe sodorják a prostituáltakat. Céljuk, hogy meggyőzzék az embereket, álljanak az ő oldalukra, hiszen ők is csak a megélhetésért dolgoznak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez