Kensington angyalai – magyar nő és brit exrendőr futtatott magyar lányokat

Stílszerűen Chelsea Cloister’s /Chelsea kolostor/ a neve annak az elegáns lakótömbnek, ahol a magyar prostik munkálkodtak a furcsa pár irányításával.

Szuda Ivett és Karl Ring több mint 100 ezer fontot fizetett az elegáns lakások bérletéért London egyik legdrágább negyedében. A magyar lányok, akiket Kensington angyalainak neveztek el, napi 300 fontot kereshettek tisztán a Chelsea kolostorban. “A fele a miénk, a másik fele a tietek!”- ezzel az egyszerű reklámmal fogott fiatal lányokat és asszonyokat a most 32 éves Szuda Ivett Budapesten. Nem árult zsákbamacskát: mindenkivel tudatta, hogy ez bizony prostitúció, de London legelőkelőbb részében kicsi a kockázat és nagy a bevétel. Most a furcsa párral együtt 11 magyar lány áll bíróság előtt Londonban.

A hálózat feje rendőrtiszt volt Londonban

Karl Ring, aki feleségül is vette Szuda Ivettet, a Metropolitan Police tisztje volt, de kevesellte a jövedelmét. Ezért pluszpénz után nézett. A lányok futtatása bombaüzletnek ígérkezett Chelsea-ben. A bolt olyan jól ment, hogy a törekvő rendőrtiszt kilépett és teljes energiájával a hálózatnak szentelte magát. A kulcsfigura mégsem ő volt, hanem neje, Szuda Ivett. Őt a lányok Évának vagy Éva néninek ismerték. Nagyon buzgón szervezte a lányokat, akiket azután Wizzair vitt és hozott Budapestről Londonba és vissza. Működött bizonyos rotációs rendszer. A lányok legnagyobb része határidős feladatnak tekintette a munkát a Chelsea kolostorban. A buzgó Szuda Ivett még a magyar bébiszitterét is beszervezte – tudósít a londoni Daily Mail, mely nagy képes riportban számolt be a furcsa pár éveken át működő prostitúciós hálózatáról.

A bébiszitter nem akart prosti lenni, de muszáj volt

A bíróság most azt firtatja: mennyire saját akaratukból dolgoztak a magyar lányok a Chelsea kolostorban? A Daily Mail szerint eddig úgy tűnik, hogy minden magyar lány tudta, mit vállal. Még a bébiszitter is, aki kezdetben nemet mondott. Miért változott meg? Miért jelentkezett mégiscsak a Chelsea kolostorba egyáltalán nem apácának? Mert otthon a családja bajba került és nagyon kellett a pénz! Könnyen és gyorsan csakis így juthattak pénzhez. Ezért a bébiszitter a család érdekében vállalta a munkát a Chelsea kolostorban. Maguk a futtatók persze nem ott éltek.

740 ezer fontos házuk volt Nyugat-Londonban, ahol végül letartóztatták őket 

A furcsa páros tudott élni: szerették a szép ruhákat, az ékszereket és az egzotikus utazásokat. Minthogy a prostik jövedelmének a fele az övék volt, jól éltek és ezt nem is titkolták. Aztán júniusban megjöttek a rendőrök és letartóztatták őket. Most kerültek a bíróság elé.

Mi volt a rendőrség szerepe?

Hosszú időn át prostitúciós hálózatot működtetni London legelegánsabb részén a rendőrség tudta nélkül nem nagyon lehet. Ezért volt pótolhatatlan érték Őfelsége tisztje, Karl Ring, aki a fővárosi rendőrségen szolgált. Aligha valószínű, hogy a kollégái ne tudtak volna a hálózat működéséről, hiszen a magyar lányok mindenki szeme láttára dolgoztak a Chelsea kolostorban és csak idén nyáron buktak le. A rendőrség kétes szerepét az ügyben a londoni Daily Mail nem nagyon firtatja, mert fontos neki a kiváló kapcsolat a rend őreivel.

A lap, amely a Brexit elszánt híve, inkább arra akar rámutatni: lám, milyen egyszerű prostitúciós hálózatot működtetni magyar lányokkal Londonban akkor, ha nem Nagy-Britannia ellenőrzi a határokat. De mit csináltak Őfelsége érdemdús rendőrei, amíg a prostitúciós hálózat működött London kellős közepén? Miért hunyták be a fél szemüket vagy mindkettőt, ha kellett? Ők is részesedtek a haszonból vagy beérték egy-két ingyen menettel? Nem kizárt, hogy ez is kiderül majd Londonban, ahol a bíróság azt szeretné megtudni, hogy hány törvényt is sértett meg a magyar lányokat futtató magyar asszony és férje, a fővárosi rendőrség egykori tisztje, akik hét éven át működtettek prostitúciós hálózatot a brit főváros legelőkelőbb részében, a Chelsea kolostorban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez