Megette a főnöke kutyáját

Kelet-Kínában lopással vádolnak egy gyári munkást. Megette ugyanis munkaadója corgi kutyáját, mert azt hitte, hogy „kóbor”- számolt be egy pekingi újság.

A férfi a kutyust az egyik WC-nél látta meg a gyár területén. Azt hitte, hogy kóbor állat, és agyonverte egy fabottal. Később hazavitte, és munkatársaival megnyúzták, megfőzték és megették másnap a corgit.

Az állat becsült értéke egyébként 12 ezer jüan (kb. 500 ezer forint). Mint később kiderült, az éhes dolgozók nem tudták, hogy a főnökük kutyáját ették meg. Csak azután jöttek rá, hogy a gyár tulajdonosa bejelentette házi kedvence eltűnését, és a megtalálónak 8 ezer jüan jutalmat ajánlott fel.

137daf04-d888-11e5-855c-84ae337d929d_236x
Így kerestette a főnök az eltűnt kutyát.

Később kapott egy telefonhívást egy dolgozótól, aki látta, hogy az alkalmazott  agyonvert egy kutyust. Az aggódó gazdi el is ment a férfi szállására, ahol megtalálta a kutyaszőrt és a kést, amivel feldarabolták az állatot.

„Azt hittem, hogy kóbor kutya, nem gondoltam, hogy olyan drága” – védekezett a kutyagyilkos. Ő és a szobatársak felajánlották, hogy kifizetik az árát, de a főnök visszautasította, és szépen átadta őket a rendőrségnek. A férfit megvádolták lopással, de óvadék ellenében szabadon engedték. A cégtől a két kollégával együtt kirúgták – írja a South China Morning Post.

A főnök szomorúan mesélte a rendőröknek, hogy a kiskutyát a lányának vette tavaly. Hogy a kutyagyilkos végül mire számíthat, egyelőre rejtély.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez