A román lányok Kuvaitban dubajoznak

Többnyire elkapják és kitoloncolják őket.

Turistavízummal érkeztek és a pezsgő Szalmijában szálltak meg egy hotelben. Online toborozták a kuncsaftokat, óránként 300 kuvaiti dínárért. Ami úgy 275 ezer forint. A mostani rajtaütésben elkapott és gyorsított eljárásban kitoloncolt két lány esetéről az Al Rai című lap számolt be.

De nem ők az egyetlenek. A múlt héten is őrizetbe vettek például néhány román örömlányt, akik szintén a neten szereztek üzletet. Online hirdetéseiket többen megosztották a közösségi médiában, így figyeltek fel rájuk a hatóságok. Őket egy nemzetközi hálózat utaztatta Kuvaitba, és sokkal többért dolgoztak, mint magánzó kolléganőik: 1000 dínárt kértek óránként egy másik napilap, az Al Anba szerint. Ez már több, mint 900 ezer (!) forint, a szinte hihetetlen összeget az újság egyik biztonsági forrása  nevezte meg. Azóta már őket is kitessékelték az országból.

A közösségi médiában terjedő pletykák szerint a nők nyilvános helyeken pornót is forgattak, de ezt a rendőrség tagadja. A román lányokat egyébként munka közben, a szállodájukban kapták el a rendőrök a belügyminisztérium közleménye szerint. A tárca nemzetközi prostitúciós banda tagjaiként említi őket. A múlt héten hat fülöp-szigeteki örömlány is horogra akadt. Őket egy honfitársnőjük futtatta, és papíron háztartási alkalmazottként kerültek az országba. Kuvaitban úgynevezett szponzorokon keresztül lehet munkát vállalni, ők állnak jót az általuk beutaztatott alkalmazottakért. Most őket is kérdőre vonják a rendőrök.

Az egyre több ilyen esetről író kuvaiti lapok olyan 21 éves cseh nőről is hírt adnak, aki még otthonról szervezte meg online a találkáit, “ismerőseit” jó előre lefixált időpontokban fogadta a hotelben röpke turistaútjai során.

A kuvaiti rendőrség civilruhás nyomozókat vet be, ha ilyen füleseket kap, ők pedig kuncsaftnak adják ki magukat, úgy csapnak le. Egyedül tavaly májusban 83 európai nő akadt így a horgukra.

Fotó: Kuwait Upto Date

(Visited 17 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez