Játsszon csinos lányokkal

Kínában új trend kezdi felütni a fejét. Online játékot játszó férfiak azért fizetnek csinos lányoknak órabért, hogy azok velük együtt játszanak.

Tavaly Dél-Koreában született egy igen érdekes trend, az úgynevezett kajapornó, amire az egész világ felkapta a fejét. Akkor férfiak azért fizettek az interneten, hogy gyönyörű nőket lássanak webkamera előtt sok-sok finom ételt magukba tömni. Úgy tűnik, most hasonló tendencia lesz egyre népszerűbb Kínában, csak ezúttal a férfi online játékosok azért fizetnek lányoknak órabért, hogy játszanak velük az interneten.

Az online játékosok olyan rétegét képezik a társadalomnak, akik egyfajta virtuális valóság mögé bújva élik életüket. Azok, akik az ilyen szerepjátékok függőivé válnak, egyre inkább elszigetelődnek a társadalomtól, nincsenek emberi kapcsolataik, kizárólag a játékban élik virtuális valóságukat. Mostanában azonban úgy tűnik, hogy ha valaki szán rá egy kis pénzt, akkor bizony kellemes perceket tölthet el lányok társaságában, miközben nem kell elszakadnia a játéktól sem. Az escort cégek, melyek általában hoszteszekkel foglalkoznak, most már online játék mellé is kínálnak szórakoztató partnereket. Ebben az esetben a játékos bemegy egy arra alkalmas internetkávézóba vagy játékterembe, ahol a csinos hölgyek nem hogy nem néznek rá furcsán a szenvedélye miatt, de még játszanak is vele, vagy csak segítik. A lányok pedig 5-10 százalékot kapnak fizetés gyanánt.

A Shanghaiist szerint növekszik azoknak a lányoknak az aránya, akik szeretnék kiegészíteni a jövedelmüket. Sok diák, illetve irodai dolgozó vállal valamilyen plusz munkát. Azzal, hogy a lányok ügyfelekkel játszanak, segítenek nekik, és face-to-face csevegnek velük, egészséges összeggel egészíthetik ki a zsebpénzüket vagy a keresetüket.

World Cyber Games in South Korea

Ez az összeg általában 20-100 jüan óránként (880-4400 forint), míg azok a lányok, akik kedvesebb hangot ütnek meg, vagy vonzóbbak, ennél többet is kaphatnak. Az a lány, akinek van már tapasztalata a játékok terén, és  mentorként segíteni is tud a fizető ügyfélnek, akár 8000 jüant (350 ezer forint) is megkereshet havonta.

Ugyanakkor a növekvő trend Kínában igen komoly veszélyekkel is járhat. Ez olyan vállalkozás jelenleg, amit még nem szabályoztak rendesen, és sokan illegálisnak, egyfajta prostitúciónak tartják – derül ki a hozzászólásokból.

Miközben jó, hogy sok ember végre erőfeszítéseket tesz azért, hogy kicsit több szociális interakciója legyen, talán más módja is van annak, hogy elszakadjanak a géptől. Mondjuk egy kellemes, régimódi beszélgetés kávé mellett a munkatársakkal.

Bár tény, hogy mindent kellemesebb csinos lányok társaságában csinálni, nem mindenki szeret fizetni ezért. Az viszont biztos: szükség van arra, hogy az internettársadalom tagjai kicsit kimozduljanak, ne csak a képernyők előtt éljék életüket. Ha más mód erre nincs, jöjjenek a lányok. Vagy nem?

(Fotó:GettyImages, Twitter)

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez