Kajapornó-A legújabb őrület Koreából!

Izgatónak vagy legalább érdekesnek érezné, hogy csinos fiatal lányokat nézzen, amint egész este esznek? Nem? Akkor biztos nem koreai. Ott ugyanis a mok bang mára legalább olyan népszerű, mint a hagyományos pornó.

A felállás nagyjából ugyanolyan, mint az internetes kukkolós oldalakon. Egy streammel kapcsolják össze a nézőt és az előadóművészt. A néző rendel, és élvezi a látványt. A csinos ifjú hölgy pedig úgy tesz, mintha neki is jó lenne. Szóval minden majdnem ugyanolyan, mint az online pornóban, kivéve, hogy a lányok fel vannak öltözve, és szexről szó sem lehet. Csak evésről. Arról viszont nagyon is. A koreai konyha legváltozatosabb fogásait tálalják fel maguknak a hölgyek, és egy-két óra leforgása alatt komótosan, ám nagy élvezettel elfogyasztják. A néző pedig boldog, mert a koreaiak nem csak enni szeretnek, de nézni is, ahogyan más eszik.

{youtube}wvDX79hbxvE{/youtube}

A nézők pedig – akárcsak az online pornóban – itt is fizetnek. Igaz nincsenek meghatározott összegek, de felajánlást tehetnek, és állítólag vannak, akik igen bőkezűen adakoznak. Az egyik sztár – aki csak a Diva néven lett ismert – állítja, neki havi 600 ezer forintjába kerül az a hihetetlen mennyiségű étel, amit esténként 8 és 10 között megeszik. Viszont ez – ha nem is busásan -, de megtérül az adományokból. Nem ebből él, napközben rendes munkája van, üzleti tanácsadó cégnél dolgozik. Magányos volt, keresett valami hobbit. Főzni és enni pedig szeretett, így lett ő az este sztárja.

{youtube}W1QluUMnApg{/youtube}

És mindent rendesen meg is emészt – hogy ne higgyék, hogy bármit is kidob, netán meghánytatja magát a vacsora után még két órán keresztül online marad, és beszélget a vendégekkel. Ha meg nem is gazdagodott az ügyön, de szépen kerekedik – fél év alatt vagy 10 kilót hízott.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez