Ilyen lesz London első pucér vendéglője

Csak júniusban nyílik, de máris majdnem 30 ezren szerepelnek a várólistán. London első meztelen vendéglőjében nem kell majd attól tartanunk, hogy leesszük-leisszuk a vacsorához felvett menő ruhánkat.

Bunyadi. A viszonylag magyarosnak tűnő szó valójában hindi, és olyasmit jelent, hogy alapvető vagy természetes. Ez a neve annak a londoni étteremnek, amely tényleg természetes élményt ígér. A vendégeket arra bátorítja, hogy dobják le a ruháikat és “élvezzék az igazi felszabadultságot”.

Ehhez egy öltözőn át vezet az út. Ahol szekrényekbe zárhatjuk a ruhánkat-táskánkat, és könnyű köntös kapunk, hogy abban futhassunk neki az élménynek. Azt már ránk bízzák, hogy ez rajtunk marad-e az asztalnál, vagy nem. Ha az utóbbi opció mellett döntünk, akkor hatalmas szalvétákat kapunk: senki sem szereti megégetni forró étellel testének kényesebb pontjait. Az asztalokat egyébként bambuszparavánok választják majd l egymástól, némi intimitást biztosítva.

Az alaprajz így néz ki: a bárban még ruhában ülhetünk, a piros vonalak fölötti területek a pucér zónák.

PlanView-large_trans++oQmI6CCYeWXI2SDtPW01M88H49plpd6jgcLw-b-N5AA

A pincérek minimál ruházatot kapnak – hogy ez pontosan mit jelent, nem tudjuk. Viszont az étlapon grillezett fogások szerepelnek, húsok is meg zöldségek is, és kézműves agyagedényekben érkeznek a gyrtyákkal megvilágított asztalhoz.

A cél az, hogy vissza a természethez. Ennek érdekében nemcsak a ruhák maradnak az öltözőben: a mobiltelefonok, a fényképezőgépek és a kamerák is. Az ötletgazdák elsősorban az angol naturistákra számítanak. Azt mondják: nem egy tipikus első randi helyszín, de a másodikra szerintük már jó választás. Vagy arra, hogy a barátainkkal együnk egyet.

A vendéglőben, melyről még nem árulták el, hogy London melyik szegletében nyílik, 42 hely lesz. Fejenként úgy 60 fontból jön majd ki egy vacsora, ami nagyjából 24 ezer forint.

Ezért viszont tényleg kiszabadulhatunk a 21. század fogságából, és tetőtől talpig természetes, vagyis bunyadi estét kapunk: vegyi anyagok, mesterséges szinezékek, elektromos áram, gáz, telefon – és ruha nélkül.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez