Kis péniszt rajzolt Trumpnak, behúztak egyet neki

Hónapok óta fenyegetik Illma Gore-t, amiért egy képen nevetségesen kis pénisszel ábrázolta Donald Trumpot. Most meg is verte őt az amerikai elnökjelölt-aspiráns egyik híve.

Make America Great Again, azaz Tegyük Amerikát Újra Naggyá címmel festette meg a republikánus elnökjelölt-aspiránst, Donald Trumpot Illma Gore februárban. A Los Angeles-i művésznő meztelenül és nagyon-nagyon kis pénisszel ábrázolta a milliárdost.

trump2

Háborognak is emiatt Trump hívei. Nem egy halálos fenyegetést kapott tőlük a 24 éves Gore. A közösségi oldalakról is lekerült a kép. Sőt, egy amerikai galéria sem vállalta a kiállítását. A problémás alkotásnak végül a londoni Maddox Gallery adott helyet, árát pedig 100.000 fontban, azaz körülbelül 40 millió forintban állapították meg.

Éppen a brit fővárosból tartott hazafelé Gore, amikor támadás érte. Egészen pontosan leparkolt mellette egy ismeretlen férfi, majd arcon csapta, miközben azt kiáltotta: Trump 2016! – derül ki a művésznő Instagram bejegyzéséből.

Korábbi beszámolók szerint az ábrázolás nagyon zavarta az elnökjelölt-aspiránst, ezért kampányútjai során többször is szóba hozta: semmi gond a férfiasságával. Gore pedig azon gondolkodik, hogy ha sikerül eladni a képet, árát egy a Los Angeles-i hajléktalan fiatalokat segítő szervezetnek fogja adományozni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez