Új tajvani őrület: ital villanykörtéből

Hány igazán szexi csaj kell ahhoz, hogy becsavarjon egy villanykörtét? Egy vicc is kezdődhetne így, azonban ez az új tajvani őrület nem vicc. Italok készülnek, melyeket villanykörtéből lehet elfogyasztani.

Egy nagyon népszerű ázsiai trend hódít az interneten a közelmúltban: teljesen hétköznapi dolgozók igen szexi képekkel mutatják be, hogyan is végzik a munkájukat. Számos igazán attraktív hölgy mutatta meg már magát, és lett híres az interneten, miután megmutatta bájait, miközben például levest szolgál fel, vagy épp vágja a húst a hentesüzemben. Aki abban reménykedett, hogy a buboréktea szép nőkkel, villanykörtéből elfogyasztva kimarad a dologból, hát tévedett.

bubble-tea-1 bubble-tea-2Nem csak Ázsiában, de Magyarországon is nagyon népszerű a buboréktea, avagy bubble tea, aminek lényege, hogy sok-sok különféle ízesítésű golyó kerül szintén sokféle ízű teakülönlegességbe. A tajvani bubble tea cég most azt találta ki, hogy hatalmas villanykörtében szolgálja fel az italt. Az nem derül ki a képekből, hogy ezek villanykörte alakú poharak, vagy villanykörték kissé átalakítva, de az biztos, hogy az interneten most rájuk vetült a fény. Vagy éppen a lányokra. Mivel a tendencia növekszik, biztosan vagyunk benne, hogy hamarosan még ennél is valami jobbat találnak ki. Ami nem fog változni, az talán a pózoló csajok.

bubble-tea-5

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez