Az év celebesküvője Bejrútban

Megtörtént. A 2010-es Miss America hozzákötötte az életét a dúsgazdag Wassim Salibi zenei producerhez egy libanoni templomban.

A nagy esemény még az előző hétvégén volt, de ahhoz még nem késő, hogy képeket nézegessünk róla. Rima Fakihról nemrég írtuk meg, hogy az iszlámról síita ágáról áttért a kereszténységre – így történhetett meg, hogy maronita keresztény szerelmével az oltár elé állhatott.

Áprilisi áttérése sok vitát kavart, jónéhányan bírálták nyilvánosan a muszlimok közül, amiért hátat fordított az iszlámnak.

eskruha

De most térjünk vissza a nagy napra. Amikor is a világhírű libanoni tervező, Elie Saab Swarovski-kristályokkal kivarrt sellőruhájában állította el a vendégek lélegzetét. Köztük az olyan libanoni szupersztárokét, mint Haifa Wehbe és Wael Kfoury, vagy a kanadai énekesét, The Weekndét, a francia-marokkói rapperét, French Montanáét és Tarik Freitekh palesztin rendezőét.

u1_haifah

Rima és Wassim az első táncukat férj és feleségként az egyik vendég, The Weeknd élő dalára, a  “Can’t Feel My Face” címűre lejtették, de később jött a többi nagy szám is.

A szerencsés meghivottak közben egyre csak töltötték fel a fotókat a közösségi oldalakra. Ezt például French Montana, míg a kicsit feljebb szereplő képet pedig Haifa Wehbe.

french montana

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez