Hiába szeretik mindketten a rapet, a 21 éves fiú nem veheti el 71 éves menyasszonyát

Ha valakinek bármi kifogása van e frigy ellen, most szóljon, vagy hallgasson örökké! Ez a felszólítás el sem hangozhatott egy tunéziai fiatalember és koros svájci arája esküvőjén, mert már a házasságkötés bejegyzését sem engedélyezték a hatóságok.

A szerelem kortalan. Az örök igazságnak és a Facebooknak hála ismerkedtek össze történetünk hősei három évvel ezelőtt. Ahogy ujjaik egyre gyakrabban suhantak a klaviatúrán, úgy szívük is egyre gyorsabban kalapált.

Rájöttek, nagyon sok közös van bennük: mindketten imádják a rapet, a vidéki sétákat és úgy általában hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól. Egymásba szerettek és kétévi levelezés után Tunéziában találkoztak először tavaly augusztusban öt napra.

Azóta már a nagy döntést is meghozták: összekötik életüket és Svájcban építik közös fészküket. A frigyhez szükséges dokumentumokat le is adták a svájci hatóságoknak, ahol azonban nem adtak engedélyt a házasságkötésre.

A szívtelen hivatalnokok nem hisznek kettejük szerelmében. Szerintük a 21 éves tunéziai fiatalembert nem a néni, hanem a vele járó svájci letelepedési engedély érdekli igazán. Ezt mindketten tagadták a 20 Minutes hírportálnak.

„Életemnek hív. Nem akarok nélküle élni. Férjhez akarok menni” – nyilatkozta a 71 éves asszony, akinek korábban volt egy nála 13 évvel fiatalabb férje. A tunéziai fiatal pedig azt mondta: „A korkülönbség nem probléma. Bemutattam a szüleimnek, de a barátaimnak nem. […] Raktáros vagyok. Havonta száz frankot keresek. Nem akarok gyerekeket. Szeretem őt és vele akarok élni.”

Kép: pixabay

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez