Johnny Depp párnával próbálta megfojtani párját?

Legalábbis ezt állítja a válófélben levő feleség egyik jóbarátja, aki a Washington Postnak nyilatkozott. A részeg színész majdnem megfojtotta jóval fiatalabb nejét, akit a falhoz vágott. Hajának egy részét is kitetépte, így a 30 éves Amber Heard kénytelen volt lemondani néhány napot egy film forgatásán.

Miért csak most állnak elő a jóbarátok ezekkel a múltbeli sztorikkal? – kérdezik a színész barátai és ügyvédei. Miért nincsenek jegyzőkönyvek ezekről a házastársi brutalitásokról Los Angelesben a rendőrségen? Johnny Depp barátai szerint Amber Heard megfenyegette a férjét: ha nem hajlandó neki megfelelő válási egyezményt kötni, akkor olyan rágalmazó kampányt indít ellene, amilyet nem látott még a világ!

Persze Johnny Depp ügyvédei és barátai sem tétlenkednek: olyan történetekkel árasztják el a pletykákra mindig éhes sajtót, melyek szerint Amber Heard tulajdonképpen leszbikus és házassága csak alibi volt. A házasság mindössze 15 hónapig tartott. Amber Heard szerintük csak hírnevet és pénzt akart a házasság révén elérni. Csakis ezért ment feleségül a nála több mint húsz évvel idősebb sztárhoz, akinek alkoholizmusa és kábszer-szenvedélye köztudott volt filmes körökben. Már francia neje, Vanessa Paradis is ezért vetett véget nyolcéves házasságuknak.

Mindeközben Johnny Depp vígan iszogatott egy ismeretlen barna hölgy társaságában egy bárban Stockholmban, függetlenül attól, hogy neje beadta a válópert Los Angelesben.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez