Horror Dubajban: lemeztelenített grúz nő holtteste sokkolta az utasokat a buszmegállóban

A hullára ráadásul a dubaji bírósággal szemben találtak rá.

Csütörtökön hajnalban bukkantak rá a ruhátlan női holttestre. A hatóságok azonnal bűnügyben kezdtek vizsgálatot, 99 százalékban biztosak abban, hogy idegenkezűségről van szó – írja a Gulf News. Vagyis hogy a nőt meggyilkolták.

A nyomozás még mindig folyik, de azt már kiderítették, hogy az áldozat Grúziából érkezett Dubajba. És azt is tudják a hatóságok, hogy a nőt megerőszakolták, mielőtt megölték. Most azt próbálják kideríteni, hogy pontosan hogy is történt mindez.

Az összes környékbeli térfigyelő kamera felvételeit vizsgálják – arról, hogy mit találtak már, csak annyit közöltek, hogy több elkövető is volt. Az újságnak néhány, hajnali ötkor munkába érkező ügyvéd arról számolt be, hogy a korai időpontban mentő- és rendőrautókat láttak a helyszínen, az utcának a bírósággal átellenes oldalán.

“A hajnali ima után érkeztem, és letettem a kocsit a bírósági parkolóban” – mesélte egyikük. “Nyilvánvaló volt, hogy valami akció van a túloldalon. Amikor rákérdeztem, hogy mi történt, mondták, hogy egy pucér nőt találtak holtan a buszmegálló mögött. Több rendőrt és ismerős halottkémet is láttam, akik a helyszínt vizsgálták.”

Egy rendőrtiszt azt is elmondta, hogy először azt az információt kapták, hogy egy másik áldozat, szintén egy nő fekszik a kórház előtt, akit megvertek, megerőszakoltak és megöltek. Biztosak voltak abban, hogy egymással összefüggő esetekről van szó, de aztán kiderült, hogy mindössze egy áldozat volt. Akinek a barátnője mgerősítette, hogy szexuális erőszak történt.

Egyelőre ennyit hoztak nyilvánosságra a dubaji hatóságok, a nyomozás érdekeire hivatkozva további információkat nem adtak ki.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez