Részeg rendőrtisztek erőszakolták meg fiatal kolléganőjüket

Az eset Oroszországban történt – a 23 éves csinos rendőrnő, aki egy magas rangú rendőrtiszt lánya, feljelentést tett.

Moszkvából érkezett a vizsgálóbizottság, mely őrizetbe vette a helyi rendőrség három vezetőjét Ufában, Baskíria fővárosában. Az esetet súlyosbítja,hogy  a csoportos nemi erőszak, mely egész éjszaka folyt, a helyi rendőr főkapitányság épületében történt.

Két osztályvezető munkaidő után inni kezdett a főkapitányságon, de régi jó orosz szokás szerint legalább hárman kell lenni egy ilyen fontos eseményen. Meghívtak egy harmadik osztályvezetőt is, majd derekasan berúgtak. Nincs egy csinos nő itt valahol? – kérdezte az egyik. Mire a másik tiszt berendelte a 23 éves túlórázó rendőrnőt. Akiről letépték a ruhát, majd mind a hárman megerőszakolták. A lánynak csak hajnalban sikerült megszöknie.

Akkor a kórházba sietett, ahol megállapították a brutális nemi erőszakot. A három magas rangú tisztet elfogták. Ők nem tagadták a dolgot, de azt állították, a fiatal kolléganő maga vállalta, hogy a karrierje érdekében a “kedvükre tesz”. A 23 éves rendőrlány ezt cáfolja. Ő azt állítja: közölte a férfiakkal, hogy apja a helyi Orosz Gárda parancsnoka! A berúgott rendőrtiszteket ez sem érdekelte. A vizsgálatról a Komszomolszkaja Pravda számolt be, rámutatva, hogy a csoportos nemi erőszak a rendőrkapitányság épületében nem vet épp jó fényt a rendőrségre Oroszországban.

Képünk illusztráció / Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez