A kövér vendégeknek kívül tágasabb a tokiói pucér vendéglőben

Aki a magasságához mért súlyhatáron 15 kilóval túl van, az nem léphet be az Amrita étterembe Tokióban. London és Melbourne után a japán fővárosban nyílik “meztelen étterem”, ahol nagyon szigorú szabályok érvényesek.

Nemcsak a súly, de az életkor is kizáró akadály lehet. 18-60 a korhatár. Vagyis túl fiatalok és túlságosan öregek nemkívánatosak az Amrita vendéglőben Tokióban. Az Amrita egyébként halhatatlanságot jelent szanszkrit nyelven.

Mennyire meztelen ez az étterem? A ruhákat le kell vetni, de az étteremben kötelező azoknak a papír alsóneműknek a viselete, melyeket az Amrita ad. Izmos fiatal férfiak szolgálnak fel fürdőruhában. Táncos show szórakoztatja az étteremben ülő vendégeket.

Mennyibe kerül mindez? Előzetesen le kell perkálni 80 ezer jent – ez körülbelül 750 dollárnak felel meg. Egy-egy menü ára 14-28 ezer jen. A mobiltelefonokat és a fényképező gépeket kéretik elhelyezni az étteremben levő dobozokban. Paparazzók nemkívánatosak Tokió “meztelen éttermében”, az Amritaban, mely hamarosan megnyitja kapuit a japán fővárosban.

A hasonló londoni étteremről ITT írtunk korábban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez