Brexit Beckham módra – 4 millió fontos veszteséggel adják el a kastélyt az Azúr-parton

Mindössze 2,4 millió fontért kínálja David és Victoria Beckham franciaországi kastélyát, mely ennél sokkal többe került nekik. 2003-ban vették meg a Domaine Saint Vincent kastélyt az Azúr-parton 1,5 millió fontért.

A sztárpár (Beckham az angol futball arca volt a maga idejében, Victoria pedig a Spice Girls együttesben aratott szép sikereket) nem volt megelégedve a kastély állapotával. Ráadásul kísértette őket a múlt: az előző tulaj a dolgozószobában lőtte főbe magát. Victoria asszony azonnal elrendelte a teljes felújítást. A számla végül csekély 5 millió fontot tett ki! Így négymillió  fontnál is többet veszíthetnek a kastély eladásával -írja a Daily Mail.
3736B8D300000578-3739869-On_the_market_David_and_Victoria_Beckham_are_selling_their_South-a-7_1471189458011
A környéken nemigen fájlalják távozásukat, mert sosem látták őket. Victoria asszony ugyancsak fennhordja az orrát: elképzelhetetlennek tartja, hogy más szomszédos milliomosokhoz hasonlóan maga sétáljon el a közeli pékségbe egy croissant-ért. Ráadásul sem David, sem Victoria Beckham nem nagy nyelvtehetség. Bár több mint tíz éve megvan a luxuskastély, de franciául nem sikerült megtanulniuk. A házaspár így életét Los Angeles és London között osztja meg. London nyugati részén csekély 31,5 millió fontért vásároltak egy szerény ingatlant. Los Angelesben pedig azóta van házuk, amióta David Beckham Amerikában fejezte be futballpályafutását. Most is ott nyaralnak négy gyermekükkel, aki állítólag jobban kedvelik Amerikát, mint Európát.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez