Havi 15 ezer dollárt kap Sir Mick Jagger nyolcadik gyermeke

Csak decemberben születik meg a Rolling Stones 72 éves énekesének nyolcadik gyermeke, de már most megkötötték a gyerektartási szerződést az édesanyával.

A 29 éves Melanie Hamrick balett-táncosnői karrierjét függesztette fel azért, hogy életet adjon Mick Jagger nyolcadik gyermekének. A New Yorkban élő amerikai balerina az elmúlt két évben gyakran elkísérte a Rolling Stones együttest különböző koncertutakra. Mick Jagger kezdettől fogva világossá tette: nem kíván újabb házasságot. A Rolling Stones együttes frontembere nem oly rég vált el négy gyermekének édesanyjától, Jerry Halltól. A szép modell időközben Rupert Murdoch médiamilliárdossal kötötte össze életét, aki már elmúlt nyolcvan éves.

Mick Jagger már korábban is kötött hasonló gyerektartási szerződést. Akkor egy brazil modell volt a kedvezményezett. A közös gyermek,  Lucas immár 17 éves. A gyerektartási szerződés addig érvényes, amíg a gyerek el nem éri a tizennyolcadik életévét. Addig minden hónapban 15 ezer dollár jár az édesanyjának, jelen esetben az amerikai balerinának.

Ezen kívül Sir Mick Jagger egy házat is vásárol gyermeke anyjának. Ez lehet bárhol a világon. A mama még nem döntötte el, hogy Connecticut államban vesz-e házat, ahol az ő családja él, vagy pedig Los Angelesben. A kaliforniai nagyvárosban tölti ideje jórészét a papa. A 72 éves Mick Jagger továbbra sem akar visszavonulni. Pénze már van bőven, hiszen vagyonát 230 millió fontra becsülik annak ellenére, hogy a Rolling Stones sztárja mindig nagylábon élt, miközben bőkezűen gondoskodott különböző anyáktól származó gyermekeiről …

Fotó: guardianlv.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez