Gyűlölik a michigani szépségkirálynőt, mert kínai

Egy kínai származású lány lett Michigan legszebbje, ezzel versenybe szállhat a Miss Amerika címért. Származása miatt máris vannak, akik utálják.

Nemrégiben még arról írtunk, hogy az idei japán szépségkirálynő egy indiai-japán félvér lány lett, akit a konzervatív japánok azért kritizáltak, mert nem tisztavérű. Most a világ másik oldalán kapott hasonlóan rosszalló megjegyzéseket egy lány, aki ázsiaiként lett szépségkirálynő Michiganben – írja a hellogiggles.com.

A Kínában született klasszikus zongorista Arianna Quan nemrég történelmet csinált azzal, hogy ő lett az első olyan amerikai állampolgár, akit ázsiaiként szépségkirálynővé koronáztak. Most lehetősége lesz arra is, hogy Amerika szépe legyen. Győzelme után azonban számos kritika érte a lányt, nem mindenki tudott őszintén gratulálni, az embereket teljesen megosztotta az eset.

ewrewrer

Sokan Quan megjelenését firtatták, szerintük a lány egyenesen „csúnya” ahhoz, hogy a kínaiakat képviselje. Arianna azonban nem szeretné megakadályozni, hogy beszédtéma legyen. Úgy érzi: feladata, hogy nemzeti párbeszéd induljon a betelepültekről, migránsokról.

„Miss Michiganként és Miss Amerika-jelöltként ez a is munkám része. Sokat kell beszélni a bevándorlásról és a sokszínűségről az országban, különösen mostanában” – mondta.

Mint látható, Arianna nagyon pozitívan közelíti meg az amúgy szomorú helyzetet. Az interneten jelenleg a legtöbben utálják azért, mert nem amerikai lett a szépségkirálynő az államban, sokan pedig kifejezetten azt kifogásolják, hogy kínai. Mások szerint csupán csak “csúnya’.

qwregrfdf

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. Paul Sylvester

    A vilag legszebb arcu lanyai, a philippino lanyok, meg a kinai lanyok. A sertesarcuak hatranyban vannak, es az afrikaiak egyenesen rondak, tisztelet a par kivetelnek…

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez