Drogtesztre hívja Trump Hillary Clintont

Szerinte gyanúsan túlpörgött ellenfele a múlt vasárnapi elnökjelölti tévévitán. Közben újabb nők jelentkeztek azzal, hogy zaklatta őket a republikánus jelölt.

Folytatódik a dicstelen széria az amerikai elnökválasztási kampányban. Mindketten essenek át drogteszten a következő vita előtt – javasolta Donald Trump. Azt mondta, legutóbb Hillary Clinton iszonyúan fel volt pörögve, a vita végén pedig még az autójáig is alig tudott elmenni.  A republikánus jelölt egy New Hampshire-i kampányrendezvényen arra is utalt, hogy szerinte az elnökválasztási küzdelem erősen manipulált, a korrupt média hazudik róla. Szombaton egy Twitter-üzenetben megint előszedte ellenfele e-mail botrányát, és azt írta: börtönbe záratja Hillary Clintont, ha ő lesz az elnök.

A közvélemény-kutatások szerint Trump egyre inkább vesztésre áll az elnökválasztás szempontjából kulcsfontosságú államokban. A helyzetén aligha segít, hogy nőgyalázó kijelentései után újabb és újabb nők jelentkeznek azzal, hogy évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket. Már összesen nyolcan vannak, legutóbb a most 63 éves Cathy Heller beszélt arról a brit Guardian-nek, hogy egy húsz évvel ezelőtti floridai anyák napi ünnepségen Trump megragadta és megpróbálta megcsókolni. A republikánus jelölt szóvivője ezt visszautasította, mint ahogy maga Trump is tagadja az összes vádat, és összeesküvésről beszél, melynek célja az ő kampányának lerombolása.

Az utolsó elnökjelölti tévévita szerdán lesz. A közvéleménykutatóknál a pillanatnyi állás Clinton – Trump 49:40.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez