Szexuális zaklatás miatt börtön várja a Wall Street londoni farkasát

A munkaidő utáni céges bulin minden olyan volt, mint a Wall Street farkasa című filmben, ahol alkohol és kábszer hatása alatt őrült szexpartik zajlottak. Ez derült ki a londoni City egyik ifjú sztárjának bírósági tárgyalásán: a 34 éves aranyifjút a börtön várja.

A bíróság ugyanis bűnösnek találta a ciprusi származású Anthony Constantinou-t két rendbeli szexuális zaklatásban. Nyilvánvaló, hogy több eset is volt, de azokat nem sikerült bizonyítani. A vádlott mindent tagadott, de bizonyítékai nem voltak.

Nemrég még Erzsébet királynő lányának, Anna hercegnőnek mutogatta elegáns munkahelyét a Heron Towerben Londonban. Az aranyifjú ezüstkanállal a szájában született. Apja és annak fivére lentről kezdték, de Londonban a csúcsra jutottak a divatszakmában. A dúsgazdag papa nőül vette gyönyörű és mindössze 17 éves modelljét. Aki hősünket szülte neki. Majd pedig hat golyót kapott és meghalt. Ma sem tudja senki: miért? A gyilkosság idején a kisfiú még csak hároméves volt, de állandóan nyomasztotta a szörnyű emlék. Mégis sikeres bróker lett a londoni Cityben, mely a Wall Street után a világ második legfontosabb pénzügyi központja. Hősünk hamarosan főnök lett. Ekkor kezdődtek a bajok: a női beosztottakat úgy tekintette, mint zsákmányt, mely az ifjú titánnak jár. A munkaidő utáni bulikon sok minden történt, amiről a résztvevő nők nem szívesen meséltek később…

Aztán betelt a pohár: a szebbik nem néhány tagja a bírósághoz fordult. “Az üvegfalhoz szorított és közben állandóan fogdosott. Majd wasabit tömött a számba és a melleimet fitymálta fennhangon” – vallotta egy női beosztott a bíróságon. Ne merészelj telefonálni, ha én tartok értekezletet! – üvöltötte egy másik nőnek, akit aztán később gátlástalanul fogdosott, majd a falhoz vágta a telefonját. A bíróság két esetben bizonyítottnak tekintette a szexuális zaklatást a munkahelyen. Ítélet a brit jogszokás szerint csak novemberben születik, de a börtön biztosnak látszik az aranyifjú számára, aki a Wall Street ifjú farkasát játszotta egy ideig a Cityben, Londonban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez