A jóképű teafőző felrobbantotta az internetet

Arshad Khan, pakisztáni chai wala története igazi filmbe illő sztori: a 18 éves fiú Iszlámábád egyik forgalmas piacán főzte és árulta teáját a turistáknak nap, mint nap, amikor egy fotós, Javeria Ali lefényképezte. A felvétel október 14-én felkerült az internetre, ahol pillanatok alatt elterjedt, a twitter és az instagram is szinte felrobbant a chaiwala hashtagektől.

Mindenki tudni akarta, ki ez a szexi, igéző szemű fiatalember. Nemcsak a nők, de komoly cégek is felfigyeltek a srácra, így már az első ajánlatok is megérkeztek. Egy helyi divatcég is látta a fotót, és le is csaptak a lehetőségre: szerződést ajánlottak neki, és jelenleg az ő ruháikat reklámozza a fiatalember.

A szexi chai wala bevallotta, hogy családja 25 éve él a pakisztáni fővárosban, és mindössze pár hónapja kezdett el teát főzni. Meglepődött a sikeren, különösen azért, mert még sosem hallott azokról a közösségi oldalakról, ahová felkerült a képe.

A fotós, aki a képet készítette, szintén örül a sikernek, de azért félti is a srácot, hiszen a több ezer megosztás nemzetközileg is ismertté tette: „Nagyon örülök neki, hiszen megérdemelte. Nagyon kedves srác. Remélem azért, hogy tudja majd kezelni a sikert és nem fogják kihasználni a mohó emberek.”- mondta a BBC-nek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez