Hova menjünk jövőre nyaralni? Hát ide!

A Lonely Planet szerint ha 2017-ben utaznánk valahová, akkor Kanadával járunk a legjobban – az észak-amerikai ország lett ugyanis az első számú útikönyves cég kedvenc úticélja.

A világ második legnagyobb országa mellett több érv is szólt: Justin Trudeau miniszterelnök vezetése alatt pozitív szemlélettel telt meg az ország, az emberek barátságosak, a városok élhetőek és dinamikusak és természeti szépségekben, látnivalókban sincs hiány.

A programkínálat a jövő évben kiemelkedően gazdag lesz, hiszen az ország 2017-ben ünnepli 150. születésnapját, így a külföldről érkezőknek esélyük sem lesz unatkozni. Ami pedig a gazdasági szempontokat illeti, a gyenge kanadai dollár miatt sokat spórolhatunk is, így azt javasolják az útikönyv írói, hogy semmiképpen ne hagyjuk ki a jó minőségű, de alul értékelt borokat, és az ország izgalmas gasztronómiáját is érdemes jól feltérképezni.

Kanada után a második helyen Kolumbia, a harmadikon pedig Finnország végzett, őket követte a Dominikai Köztársaság, Nepál, Bermuda, Mongólia, Omán, Burma és Etiópia.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez