Magyar Kereskedelmi és Kulturális központ nyílik Floridában

Mexikó és Wahington után újabb HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ) ház nyílik az amerikai kontinensen a közeljövőben, a floridai Sarasotában. Az erről szóló szerződést ma írták alá a HTCC budapesti központjában.

Hosszas tárgyalások eredményeként létrejött a megállapodás az amerikai kontinens újabb HTCC képviseletének megnyitásáról. Az aláírásra Budapestre érkezetek a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara (FICC) képviselői, akiknek közreműködésével az iroda megnyílik.

dscf0023

A találkozó elején Kutasi Szabolcs, a HTCC kereskedelemfejlesztési igazgatója és Orzói Zsuzsanna, az AHU protokollfőnöke ismertette szervezetük tevékenységét. Az amerikai fél részéről Töttösi Attila beszélt kamarájuk működéséről, kiemelve, hogy nemrég Budapesten is nyitottak irodát, melyet Andrássy Miklós vezet. A képviselet nemcsak Magyarországon, hanem az egész közép-európai régióban igyekszik elősegíteni a gazdasági kapcsolatok kiépítését, immár a HTCC-vel együttműködve.

dscf0034

A megállapodást magyar részről Szerbin Ádám, a HTCC ügyvezető igazgatója, amerikai részről Peter Harris, az FICC ügyvezető igazgatója írta alá.

rbin-adam-es-peter-harris-3

(Visited 10 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez