500 állattal él együtt ez a jóképű török férfi, és imádja

Gökçer Korkmaz akár egy átlagos török fiatalember is lehetne, jól menő vállalkozással, drága lakással és elegáns autóval. Ő azonban úgy döntött, hogy a karrierje építése helyett a kóbor állatok megmentése lesz az életcélja. Tíz évvel ezelőtt otthagyta az egyetemet, hogy minden percét a segítségnyújtásnak szentelhesse.

Ezzel a lépéssel gyermekkori vágyát teljesítette be. Akkor ugyanis, ha megkérdezték, hogy mivel szeretne foglalkozni felnőttként, így válaszolt: „Segíteni fogok a sérült, kóbor kutyáknak és a hajléktalanoknak.”

kutya1

Jelenleg 500 kóbor állattal – többnyire kutyákkal és macskákkal, de bárányokkal is – él együtt, eteti őket, és ápolja a sérült kedvenceit. Szülővárosában, Babaeskiben igazi híresség, mindenki ismeri, közösségi oldalának köszönhetően pedig egyre több követője van világszerte is.

kutya2

Fontosnak tartja, hogy jó példát mutasson, ezért nem fogyaszt állati eredetű élelmiszereket, és a szülőket is arra buzdítja, hogy ne adják át gyermekeiknek a félelmeiket, és engedjék a kicsiknek, hogy állatokkal foglalkozzanak – mivel ők még sokkal érzékenyebbek, és nyitottabbak az állatok szeretetére.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez