A kínai család lefagyott, amikor az apa kikopogott a koporsóból – videó

A 75 éves férfi már fel volt ravatalozva, miután halottnak nyilvánították. A családtagok a temetésre készültek, amikor a hangot meghallották.

“MI történik?” – kérdezte a halottnak hitt férfi Szecsuán tartományban. Akkor már nyolc óra telt el azóta, hogy a halál beálltát megállapították. Az apa nyelőcsőrákkal küzdött már hosszú ideje, és a fia azt mondja: úgy talált rá, hogy már nem lélegzett. A teste is hideg volt, és egyáltalán nem reagált, amikor megrázta. Napokig mellette volt, és amikor úgy látta, hogy meghalt, az ajtóhoz vitte. Két órával később koporsóba tették.

Amikor a családtagok megtudták, hogy a férfi elment, sietve jöttek, hogy előkészítsék a temetésre. Leöltek egy disznót a torra, és koszorúkat köttettek. Az otthonát temetési szövegekkel díszítették fel. Piros kartonpapírból egy házat tettek a lakása elé – a kínaiaknál hagyomány, hogy papírból készült tárgyakat égetnek, hogy ezeket a túlvilágon használhassa az elhunyt. Szóval minden ment, ahogy mennie kellett.

Délután 5 körül hangzott fel a kopogás. A temetési vállalkozó is látta, amint a még nem lezárt koporsó fedele 5 centire megemelkedett. Furcsának találták, megpróbálták rendesen lezárni. De nem sikerült, többszöri nekifutásra sem. Aztán rájöttek: a “halott” volt az, aki nem hagyta. Akkor egyből felnyitották a koporsót, és látták, hogy a férfi még él. És a kezével-lábával dörömböl a koporsó falán. Majd zavartan megkérdi: mi a csoda folyik itt?

Az idős férfi most otthon pihen – írja a Daily Mail. Az állapota stabil, tud válaszolni a kérdésekre is, amiket feltesznek neki. Arról nincs hír, hogy a családja tud-e válaszolni az ő kérdéseire.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez