Véletlenül végzett magával egy 13 éves fiú az Instagram live-on

Az Egyesült Államokban, Georgiában történt az eset. Malachi Hemphill egy fegyverrel pózolt élőben az Instagramon, miközben véletlenül agyonlőtte magát.

Perceken belül 40-50 ember jelent meg a család házánál, többnyire olyan gyerekek, akik a telefonjukon látták, mi történt. A fiú édesanyja azt mondta a televízióknak, hogy a gyerek néhány perccel korábban vitte ki a szemetet. Aztán hirtelen egy bummot hallottak. Érezte, hogy nagy a baj. A lányával együtt rohantak fel Zacharia szobájába, a fiú akkor már a padlón hevert, kezében a pisztollyal. A lány kiabálni kezdett: anya, kapcsold ki a telefonját! Akkor látták, hogy a fiú fent volt az Instagram live-on.

Így hamar összeállt, hogy mi történt. Miközben a pisztollyal játszott, az egyik haver megkérdezte, miért nincs benne a fegyverben a tölténytár. Amikor megpróbálta betenni, akkor sült el a pisztoly. Zacharia a kórházban meghalt.

Azt még nem tudják pontosan, hogyan került hozzá a fegyver. Állítólag az egyik baráttól, aki valaki mástól kapta. Zacharia összetört édesanyja azt mondja, a férjével együtt gyakran ellenőrizték a fiú közösségi média profiljait. Próbáltak jó példát mutatni neki, de a család legnagyobb erőfeszítései ellenére is bárhova bekúszhat valamilyen rossz külső befolyás – figyelmeztette a szülőket.

Forrás: The Daily Dot

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez