Idén is LESZ feszt, méghozzá óriási – a fesztiválozókat várja Kisvárda

Cirkuszi artisták, graffitys performance, breaktáncosok, a legnevesebb hazai és külföldi előadók színes kavalkádja. Mindez egybegyúrva, színesre pingálva, felhangosítva és megfűszerezve a hely adottságaival és egy festői környezettel. És, ha kellőképpen, a megfelelő arányban sikerült összekutyulni a hozzávalókat, akkor akár indulhat is a háromnapos önfeledt karnevál.

Hat színpad, több mint 80 fellépő, gyönyörű környezet és fergeteges hangulat várja a lfesztiválozókat július 6. és 8. között Kisvárdánárulja el a frissmédia.

Idén igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő. Emír Kusturicát aligha kell bemutatnunk. Elég, ha annyit mondunk, hogy Macskajajj és rögtön beugrik a Bubamara és az ismerős dallam. A híres színész-rendező-zenész-dalszerző zenésztársaival, az Emir Kusturica and The No Smoking Orchestraval körbekoncertezte már Buenos Aires-től Moszkváig a fél világot. Ennek a világturnénak az egyik állomása július 8-án a L.E.S.Z. Feszt lesz. A formáció arról híres, hogy bárhol képes hatalmas bulit és jó hangulatot teremteni.

lf

Július 6-án pedig saját műfajában szintén nem kisebb sztár érkezik. A lemezjátszók mögött nem más fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható. Kisvárdai fellépése után a többi közt Ibizán és a Tomorrowland fesztiválokon fogja a közönséget szórakoztatni. Kisvárdán is az ibizai klubok hangulatát szeretnék átadni a közönségnek.

A hazai előadók között hasonlóan nagy neveket találhatunk: Tankcsapda, Halott Pénz, Punnany Massif, Nagyferó és a Beatrice. A többit is elolvashatják a frissmédia oldalán, ITT.

És még valami: az öt színpad végleges programjai mellett a hatodikét a közönséggel együtt szeretnék alakítani a szervezők.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez