Íme a legjobb autós alkalmazások a nyaralásra

Sokat segíthet a modern technológia, főleg, ha hosszú útra indul az ember autóval. A leghasznosabb alkalmazásokat gyűjtöttük össze az utazáshoz, amiket mindenképpen érdemes letölteni a nyaralás előtt.

A térképek ideje lejárt, a navigációban ma már az applikációk viszik a prímet, hiszen az okostelefon mindig kéznél van, kis helyen elfér és nemcsak az útvonalat mutatja meg, hanem egy komplett információbázist foglal magában. Összeállításunkban 5 olyan alapalkalmazás szerepel, amit mindenképpen érdemes letölteni, mielőtt útnak indulnának.

Rome2Rio

Akár autóval, akár tömegközlekedéssel utazik, ennél az alkalmazásnál hasznosabbat keresve sem talál. A Föld 158 országában összesen 4800 operátor dolgozik azon, hogy Ön biztosan eljusson a célállomására: az autós útvonalak mellett repülőgépek, vonatok, buszok, hajók menetrendjét is megnézheti a felületen. Így ha egyszerűen és gyorsan akar eljutni A-ból B-be és esetleg az autóról útközben váltana az említett opciókra, akkor ez az applikáció elengedhetetlen.000romeeiGo Navigation

Egy másik navigációs rendszer, a magyar fejlesztésű iGO ugyan fizetős megoldás, de jól jöhet az utazáshoz, hiszen offline is használható. Egy teljes Európára kiterjedő csomagot 10 ezer forintért lehet megvásárolni, ezzel azonban belföldön és külföldön is biztosak lehetünk benne, hogy eljutunk oda, ahová indultunk.

000igoGasBuddy

Tankolni mindenütt kell, benzinkutat keresgélni azonban nem a legjobb tevékenység, így mindenképpen jól jön egy kis segítség az úton. A GasBuddyval külföldön nem csak arról értesülhet, hol jut benzinhez, hanem az aktuális árakat is megmutatja az alkalmazás, így akár spórolhat is vele.

000gassbudGas Manager

A kalkulációban segítő alkalmazás azoknak kedvez, akik nem szeretik számolgatni a jármű fogyasztását. A Gas Manager a megtett útból ugyanis magától kiszámolja az autó fogyasztását és számon is tartja azt.

000gasssAccuweather

Az időjárás gyakran tud meglepetéseket okozni, így az indulás előtt és útközben is jó, ha kéznél van a legfrissebb információ. Az Accuweathert jelenleg 1.5 milliárd ember használja, így a legnépszerűbb alkalmazások közé tartozik a több, mint 100 különböző nyelven elérhető, percről percre frissülő időjárás-előrejelző rendszer.

000accu

 

 

 

 

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez