Rémfarkas alakú sütiket árul a Trónok harca egyik szereplője

Nomen est omen – gondolta a Trónok harcából ismert Meleg Pite (Hot Pie), és a sorozat témájában sütő pékséget nyitott Londonban.

Akinek esetleg nem ugrana be egyből, kiről is van szó, az gondoljon Aryára: a legkisebb Stark lány története fonódott össze évadokon keresztül a duci, de jóakaratú sráccal, aki most a legújabb évadban ismét feltűnik – pékként dolgozik, és éppen pitét szolgál fel szereplőtársának.

Jobb reklám nem is kéne a karaktert alakító Ben Hawkey-nak, aki a napokban jelentette be: Trónok harca témájú pékséget nyit az angol fővárosban. Mi több, a sorozat egyik szállóigéjét választotta cégnévnek egy nagyon fárasztó szóviccel kombinálva, így jött létre a You Know Nothing Jon Dough.

Mindezt rémfarkas alakú sütivel reklámozzák, amely szintén kikacsintás a sorozatra: egy korábbi epizódban Meleg Pite ugyanilyen rémfarkas alakú pitével próbálja jobb kedvre deríteni Aryát.

Sajnos egyelőre nem lehet majd beugrani hozzá és ott elfogyasztani a pitéket, mivel csak házhozszállítással működik. A brit Deliveroo nevű ételrendelős oldalon keresztül lehet házhozszállítást kérni, azonban jelenleg hiába próbálnánk rendelni, a felirat szerint a You Know Nothing Jon Dough nem fogad rendeléseket. A rémfarkas alakú pitéket egyébként meglepően olcsón, 1 fontért árulta. Egyelőre nem tudni, lesz-e folytatás, pedig kereslet egészen biztosan lenne rá.

Fotó: Bored Panda

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez