Kuvaiti lánnyal jár Mick Jagger

Legalábbis így tudják a brit bulvárlapok. Noor Alfallah 22 éves és a filmiparban bontogatja a szárnyait, producerként.

Párizsban látták őket együtt, a Rolling Stones No Filter turnéján. A 74 éves rocklegenda máig megőrizte legendás sármját, de azért a banda tagjai is meglepődtek azon, hogy ilyen fiatal és gyönyörű nő jött utána Amerikából Franciaországba – írja a Daily Mail. A lap szerint több estét és egy éjszakát is együtt töltöttek a francia fővárosban.

Mindketten szinglik és úgy tűnt, nagyon jól érzik magukat együtt, sokat nevettek – mondja a lap forrása, aki szerint Mick Jagger az évek múlásával egyáltalán nem lassít. Most pedig, amikor új barátnőjével látták, el nem tűnt a mosoly az arcáról és a ragyogás a szeméből.

Noor Alfallah kuvaiti apa és amerikai anya gyermekeként Beverly Hills-ben született és a Kaliforniai Egyetem dráma szakán szerzett diplomát. A The Sun úgy tudja, hogy egy közös ismerős, Brett Ratner tévéproducer mutatta be őket egymásnak Mick Jaggerrel.

A Rolling Stones frontemberének szóvivője ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy Jagger még mindig együtt van Melanie Hamrick balettáncossal, 10 hónapos kislánya, Deveraux 31 éves édesanyjával. Az énekesnek összesen nyolc gyermeke van, a legidősebb 46 éves. Meg három unokája és egy dédunokája. Leghíresebb kapcsolata egykori feleségéhez, Jerry Hall topmodellhez kötötte. Később 13 évig élt együtt a három évvel ezelőtt elhunyt divattervezővel, L’Wren Scotttal.

 

Fotó: Al Arabiya

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez