Világbéke – közös szelfin Miss Irak és Miss Izrael

A Miss Universe szépségversenyen barátkoztak össze az egymással csöppet sem baráti viszonyt ápoló két közel-keleti ország lányai.

A fotót a Facebookra és az Instára rakta fel Izrael szépe,  a 19 éves Adar Gandelszman, Askelonból. Aki pillanatnyilag éppen a hadseregben szolgál. Azt írta alá, hogy éppen azt gyakorolják Irak szépével, hogyan hozhatnák el a világbékét. Az iraki lány egyébként csodálatos – tette hozzá.

screenshot

Miss Irakot Sarah Idannak hívják és ő is megosztotta a fotót – like-ok ezreit kapta érte.  Azt is elárulta, hogy arról beszélgettek: mindketten bíznak a békében és szívesen lennének a nagykövetei. De magyarázkodott is: bocsánatot kért azoktól, akik azt gondolják, hogy a közös fotó a palesztin ügy elárulása – írja a Times of Israel. A Bagdadban született, most 27 éves Idan egyébként az Egyesült Államokban él, így vélhetően nem kell attól tartania, hogy úgy jár, mint a 2015-ös Miss Libanon. Aki szintén az akkori Miss Izraellel pózolt és ezért hazájában többen is követelték, hogy fosszák meg a címétől.

kaszino

A 66. Miss Universe döntője vasárnaphoz egy hétre lesz a Planet Hollywoodban, Las Vegasban. A címért összesen száz lány száll majd ringbe.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez