Miről hallgatott a pornószínésznő, aki 130 ezer dollárt kapott Trump ügyvédjétől? – videó

Stormy Daniels, a neves pornószínésznő 2006-ban állt kapcsolatban Donald Trumppal. Aki akkor még csak egy törekvő ingatlanmilliárdos volt, aki nem is gondolt a Fehér Házra. Csakhogy épp nős volt, a szép szlovén modell, Melania épp akkor várta kisfiát, Baront. Az elnök neje ezt a hűtlenséget nehezen bocsátja meg.

De mi lesz, ha Stormy Daniels kitálal? Most már szabadon beszélhet, hiszen Trump ügyvédje elismerte: az elnökválasztási kampány előtt kifizetett neki 130 ezer dollárt azért, hogy tartsa a száját! Stormy Daniels ugyanis nyilatkozott korábban Trump szexuális teljesítményéről – nem épp elismerően. A Touch című pletykalapban – még 2011-ben – elmondta: Donald Trump az ágyban nem nagy szám! Csak egyetlen pozíciót ismert és abban sem volt túlságosan sikeres. De hát mit várjon egy nő az ilyen korú férfitól?! – tette fel a költői kérdést a pornószínésznő.

Trump a viszony idején 60 éves volt. Most 72 és az Egyesült Államok elnöke. Mindenfajta kínos leleplezés rosszul jönne neki. Különösen most, amikor a Weinstein botrány miatt a nők jogaiért küzdő szervezetek ugyancsak erőteljesen hallatják a hangjukat az Egyesült Államokban. Közben pedig Melania duzzog. A Trumpot nem nagyon kedvelő sajtó pedig árgus szemekkel figyel: mi lesz, ha nemcsak a pornószínésznő, de a First Lady is kitálal?

Fotó: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez