Kórházi lövöldözés Chicagóban – hárman meghaltak

Egy orvos, egy frissen végzett gyógyszerész és egy rendőr vesztette életét, amikor egy férfi lövöldözni kezdett Chicago egyik kórházában. Mindannyian fiatalok voltak.

A lövöldöző összevitatkozott a kórház előtt volt kedvesével, az egyik doktornővel. Aztán lelőtte a nőt és másokat is célba vett. Végül maga is meghalt – az egyelőre még nem világos, hogy a rendőrök lőtték-e le vagy önkezével vetett véget életének. Rahm Emmanuel polgármester arról beszélt, hogy a gonosz támadás megrázta a várost. Az áldozatok mindannyian a dolgukat végezték, azt tették, amit szerettek.

A veszekedés a kórház parkolójában kezdődött, helyi idő szerint kora délután. Amikor a doktornő egyik barátja megpróbált közbelépni, a támadó felhúzta az ingét és elővett egy pisztolyt. Lőtt, a doktornő a földre került, ekkor fölé állt és még háromszor belelőtt. Aztán bement az épületbe, ahol  találomra lövöldözött tovább. Megölt egy fiatal gyógyszerésznőt, aki éppen a mozgólépcsőről lépett le. Addigra már a rendőrök is ott voltak, közülük került ki a harmadik, 28 éves áldozat. Egy másik rendőrnek a pisztolytáskája mentette meg az életét, az fogta fel a golyót.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez