Dizájnhotel, street-food, wifi, DJ-k: így nyaral az Y generáció

Az igazi modern életérzésre építő nyaralócsomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai.

Az Y és Z generáció a turisztikai piacot is felforgatja, hiszen tagjainak teljesen új igényeik vannak: formabontó nyaralásra vágynak. A digitális szabadság és az igényes környezet prioritást élvez náluk, így az erős wifi és a menő dizájn szinte alapszükséglet, ehhez jön még a gasztronómiában forradalmat indító street food és a mindig friss kínálattal jelentkező koktélbárok elérhetősége is. A napszaknak megfelelő zenei ütemeket is élőben szeretnék megkapni, így az aláfestést már nem elég, ha felvételről hallják. Az kell, hogy csak nekik keverje ki ott és akkor egy DJ.

NUR_Cooks_Club_05

Digitális generáció: dizájn szálloda, bohém életérzés

Egyre népszerűbbek a dizájnszállodák, amelyeket a modern életérzés és az Y generációnak fontos szempontok hívtak életre. A Neckermann szerint a magyar fiatalok körében azok a nyaralócsomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek, amelyek erre építenek. Fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generáció minden igényét kiszolgáló szolgáltatások, elérhető áron – ezek jellemzik az új generációknak kitalált Cook’s Club dizájnszállodákat. A bohém életérzés kedvelői a Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország jóvoltából idén budapesti indulással már foglalhatnak is Cook’s Club szállodákban, hogy testközelből tapasztalják meg az ínyencek igazi paradicsomát.

20190211_neckerman_0013_k

„A Cook’s Club a modern utazók számára fontos dolgokra fókuszál: egyszerű tervezés, gasztroélmény, élénk légkör éjjel-nappal. Azt reméljük, hogy a magyar fiatalok számára is vonzó alternatívát nyújt majd igényes és izgalmas hangulatával a Cook’s Club új dizájnhotel. Idén hét desztinációra kínálunk utakat” – mondta el dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója.

A kutatások szerint, az Y generáció számára komoly motivációt jelent a mindennapi munkában, hogy az így szerzett jövedelmet utazásra vagy még inkább élményszerzésre költheti. Közben azonban a fiatalok nagyon meggondolják, mire adnak ki pénzt.

20190211_neckerman_0005_k

Hét exkluzív dizájnszálloda 

Az egyhetes utazás reggelivel, csúcsszezonon kívül már 516 eurótól elérhető. Mivel a szállodában éjjel és nappal is adott a zene és a hangulat, egy jó buliért ki sem kell mozdulni a hotelből.

„A fiatalabb generációk kedvelik az otthonos, kényelmes, de mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belső tereket. Kimondottan fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi elérhetőség és az igényes gasztrokínálat mind az ételek, mind az italok terén” – tette hozzá a szakember.

20190211_neckerman_0003_k

A Cook’s Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon csak a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

Y generációs hotel: szabadon, együtt, éjjel és nappal

A Cook’s Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a különlegességeket és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak.

NUR_Cooks_Club_01

A Cantinában a hagyományos helyi konyha mellett a világ legjobb street-food ételei színesítik a választékot, az egészséges vegán ételektől kezdve. A Captain Cook bár koktéljai a legfrissebb hozzávalókat és a prémium alkoholokat ötvözik egy kitűnő berlini bartender receptjei alapján. A hotelben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején feltölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget  kijelentkezéskor visszakapja. A személyes e-pénztárca tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

NUR_Cooks_Club_04

Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete

Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztárséf a Cook’s Club szállodák nagyköveteként ad majd ízelítőt a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztrokínálatának bemutatása mellett Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel- és italkülönlegességeire is felhívni a figyelmet.

20190211_neckerman_0024_k

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez