1 millió forint értékű nyeremények járnak a legjobb magyar telefonos kisfilmekért

A szervezőbizottság azokat a határon túli magyar pályázókat díjazza majd a külön nyereményekkel, akik Otthon témakörben készítettek filmet.

Még lehet jelentkezni az I. Magyar Telefonfilmes Fesztiválra, mely 10 magyar győztesének filmjei a Cannes-i Global Shortfilm Award mobiltelefonos szekciójának döntőjébe is bekerülnek majd, és a díjkiosztó gálaest napján be is mutatják azokat a francia filmfővárosban.

000sp1

A szervezők olyan filmalkotásokat várnak, melyek teljes egészében mobiltelefonnal lettek rögzítve, vágni azonban nem kötelező az okostelefonon, hiszen a vágást bármilyen eszközön elvégezhetik a pályázók. A nevezett filmek hossza maximum 3 perc lehet, egy jelentkező pedig csak egy filmmel jelentkezhet. A Magyar Telefonfilmes Fesztiválra a politikai és pornográf témán kívül bármilyen témában lehet jelentkezni, akár reklám kategóriában is. A szervezőbizottság külön díjazza az OTTHON témakörben beküldött pályázatok közül a legjobbakat, 1 millió forint értékű nyereményekkel. 

000sp4

A pályázók 2019. március 14. 24:00-ig küldhetik el alkotásaikat bármilyen fájlküldő rendszeren keresztül  a film@mobilfilmfesztival.hu email címre, személyes adataikkal. A Szervezőbizottság a zsűrizést követően 2019. március 20-án, sajtónyilvános eseményen jelenti be és mutatja be a tíz döntőbe jutott alkotást. A nevezés ingyenes. További információ a jelentkezéshez a fesztivál honlapján olvasható.

(Visited 39 times, 2 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez