Mitől halhatott meg a 26 éves brazil férfimodell?

Egyelőre semmit nem közöltek hivatalosan arról, miért eshetett össze a Sao Paolo-i divathéten a kifutón Tales Soares. Az orvosoknak vannak már sejtéseik, de valódi választ a boncolástól várnak.

A 26 éves modell elájult, miközben az Ocksa divatmárka kreációjában vonult a közönség előtt. Kórházba vitték, de nem tudtak segíteni rajta. Az orvosok szerint egy soha nem diagnosztizált születési rendellenesség vezethetett a tragédiához – írja a Sun című bulvárlap.

A sokkoló videó, melyen a fiatal férfi összeesik, bejárta a világot. A nézők közül először sokan azt hitték, hogy az esés is a koreográfia része. Csak akkor kaptak észbe, amikor a mentők felrohantak  a kifutóra.

A Folha Press értesülése szerint Tales Soares megbotlott a cipőfűzőjében, mielőtt elesett, mások arról számoltak be, hogy látták: habzott a szája. Ezért arra gondoltak, hogy epilepsziás rohama volt. A modell ügynöke azt nyilatkozta, hogy nehéz összerakni a részleteket, de orvosok szerint születési rendellenességről lehet szó, a videók alapján ők úgy gondolják, hogy már a kifutón meghalt a férfi. “Oly gyorsan történt minden: megcsókolta egy barátját a színfalak mögött, aztán magabiztosan kisétált. Majd hirtelen megbotlott, kiment alóla a lába és elvágódott.”

A modell nővére azt nyilatkozta az egyik brazil televíziónak, hogy senki nem tudott semmilyen betegségről. Tales Soares rendszeresen járt vizsgálatokra és szűrésekre, soha nem volt epilepsziás rohama vagy ájulása. A bemutató előtt videóbeszélgetést folytattak. Azt mondta, jól van, épp most evett meg egy sárgarépát. A modell mindig egészségesen étkezett, naponta edzett és jógázott – meséli a testvére.

A divatbemutató helyszínétől 750 kilométerre élő család tévén nézte a divatbemutatót. Élőben látták, amint Tales Soares az arcára esik a kifutón, jönnek a mentők, aztán megszakad az adás. Később már csak a rendezők telefonja jött arról, hogy a modell meghalt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez