A legészakibb szálloda: aludjon az északi fényben 30 millió forintért

A csillagászati összegért cserébe a csillagos ég alatt, az északi fényben gyönyörködve töltheti az éjszakát fűtött üvegigluban.

Az Északi-sarkon ideiglenes jelleggel egyedülálló luxus pop-up hotelt nyitnak, ami a világ legészakibb pontján várja majd a vendégeket – 30 millió forintért. Ezért az összegért 2020 áprilisában egy éjszakát tölthetnek el a szerencsések egy különleges üvegigluban az Északi-sarkon, és két éjszakát a norvég Svalbard-szigeteken.

Beautiful wintry sunset.

Az extrém időjárási körülményekhez kialakított szálláshelyek különlegessége, hogy a lakóik eggyé válnak a környezettel és az északi fényt láthatják akár az ágyból is, miközben teljes komfortban lazíthatnak – az igluk ugyanis fűtöttek és minden luxussal felszereltek. Az ár tartalmazza az étkezést, a biztonsági szolgálatot és az idegenvezetőt is, valamint a repülőjegyeket Svalbard és az Északi-sark között.

000north1

A Luxury Action új létesítménye ezzel csatlakozik a többi ötcsillagos sarkköri szálláshelyhez, amit a cég üzemeltet. Janne Honkanen alapító a CNBC-nek elmondta, hogy az utazók figyelmét szeretnék felhívni a klímaváltozásra, és arra, hogy az miként befolyásolja a sarkköröket, az ottani állatokat és az élővilág egészét. Ezért különleges ajánlataiknál kiemelten figyelnek a természet és az ember összhangjára, arra, hogy az emberi tevékenység ne okozzon további károkat a sarkkör törékeny ökoszisztémájában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez