Így vág vissza majd a Birodalom – Interjú az ukrán Darth Vaderrel

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt gonosz szövetség éledezni kezd. Az Erő sötét oldalának nagyura, Darth Vader ezúttal az Ukrajna Internet pártja vezéreként tért vissza közénk. Annak ellenére, hogy sem a májusi elnök-, sem a vasárnapi parlamenti választásokon nem kapott mandátumot, továbbra is dolgozik, hogy immár az egész galaxis fölött győzedelmeskedjen. Pontosan, hogyan is vág majd vissza a Birodalom? Többek között erről is kérdeztük e-mail interjúban az ukrán Sötét Nagyurat.

A vasárnapi parlamenti választások szavazatainak 85 százalékát dolgozták eddig fel, ami alapján az Ukrajna Internet pártja jelöltjei közül senki nem került be az Ukrán Parlamentbe. Tisztelt Sötét Nagyúr, mit gondol erről az eredményről?
– Először is Üdvözlet a Birodalomnak! Mivel még korántsem számoltak össze minden egyes szavazócédulát, nem érdemes meggondolatlanul nyilatkozni ilyen komoly dolgokról! Az Erő sötét oldalára áttért emberek mindenhol ott vannak Önök körül, az állami szervekben, az otthonokban egyaránt. Eljön még az idő, amikor teljesítem az Uralkodó titkos parancsát, miután a teljes ukrán hatalom áttér az Erő sötét oldalára.
Addig Ön, Sötét Nagyúr és pártja mivel fognak foglalkozni Ukrajnában?
– Kiépítem az új Ukrán Birodalmat és a fejlett országokat hozzácsatolom. Megvalósítom az elektronikus hatalom programját, vagyis droidokkal váltom le a tisztviselőket, akik igazságosabbá teszik a világot. Akkor majd nem kell hosszú sorokat végigállni egy igazolásért, az állami végrehajtó hatalmat teljesen a számítógépek fogják helyettesíteni.
Mit gondol Ukrajna mai helyzetéről, az Európai Unióhoz és Oroszországhoz fűződő kapcsolatáról?
– Eljön az új Ukrán Birodalom és a világ fejlettebb államai csatlakozni fognak ehhez a Birodalomhoz.
Mit gondol a magyar-ukrán kapcsolatokról és hogyan viszonyul a kárpátaljai magyarokhoz?
– Én az aktív együttműködés híve vagyok a galaxis minden tagjával, minden egyes individuummal kész vagyok a nyílt párbeszédre.

Még a választási kampány idején felkerült egy videó a Youtube-ra, ahol bandurán játsza a Birodalmi Indulót. Egészen pontosan a saját kezével, vagy műkézzel pengeti az ukrán népi hangszert? Hiszen Obi van Kenobi korábban levágta az Ön kezét.
– Én magam bandurázom a dallamot, a saját kezemmel. A birodalmi tudósok technológiája ugyanis sokkal fejlettebb a földiekénél. Az én tudósaim nem csak új kezek növesztésére képesek, de hiperugrásokra is az ukrán civilizáció növekedése érdekében.
Köszönöm szépen az interjút!
– Az Erő sötét oldala legyen veletek!

Ki van a maszk mögött?

Kedves Olvasó! Ez az interjú nem vicc. Tényleg leveleztünk az Ukrajna Internet pártja képviselőjével a honlapjukon talált e-mail címen keresztül. Egyelőre nem sikerült szóra bírni a Darth Vader maszkjába bújt férfit. Internetes kutakodásaink alapján valószínűleg az 58 éves Viktor Alekszejevics Sevcsenko lehet az, aki jelenleg az Ukrajna Internet pártja alelnöke.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez