A Halálos iramban sztárja áttért az iszlámra

Paul Walker halála után teljes depresszióba esett, de aztán 15 napon belül az iszlámban talált vigaszt. Ezt mondja magáról Tyrese Gibson, a Halálos iramban egyik sztárja.

Gibsonnak nem csak a kollégája, a barátja is volt Paul Walker, aki egy Porschéval szenvedett halálos balesetet november végén Kaliforniában. Alig néhány nappal a tragédia után Tyrese kiposztolt a Twitteren egy iszlám videót: Az élet célja/Az iszlám élő szava címűt, és a saját státuszaként azt írta alá: Ettől élek újra!

Miután Walker meghalt, a színész-énekes-dalíró-producer-exmodell Tyrese depresszióba esett. Dubaji látogatásán találta meg újra a mosolyát – mondta a Christian Post-nak. Egy televíziós showműsorban pedig elmesélte, hogy 15 nap alatt sikerült az Öbölben rábukkannia legjobb barátjára és spirituális mentorára.

Amikor visszatért az Egyesült Államokba, hosszú közel-keleti ruhát viselt, és egy videóban beszélte el, hogyan változtatta meg örökre az életét a dubaji út. Rájött, hogy van célja az életének, és ő maga is egy “nagy-nagy-nagy terv része”.

A felvételen arra biztatja az amerikaiakat, hogy ne adják meg magukat az iszlámról elterjedt sztereotípiáknak csak azért, mert terrorista támadások voltak a hazájukban.

Gibson korábban nyíltan beszélt kereszténységéről is, sőt a TBN keresztény tévében is szerepelt. Mostani posztjai azonban azt mutatják, hogy fordulóponthoz ért a hite. Vallásaként már az iszlámot jelöli meg mindenhol.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez