Izraelben a Rolling Stones. Először

Tegnap este érkeztek, holnap adnak koncertet Tel-Avivban, aztán már repülnek is tovább. Az On Fire 14 turné keretében először van Izraelben a Rolling Stones. Mick Jagger a landolás után két órával már el is tűnt a szállodából: egy hajnalig tartó vacsorán vett részt egy menő tel-avivi étterem privát termében. 

Tegnap este a legendás rockzenekar logójával, a kinyújtott nyelvvel megkülönböztetett géppel ért földet a Ben Gurion reptéren Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood és Charlie Watts. Meg körülbelül hetven kísérővel, részben családtagokkal. Egyből a szállodájukba hajtattak, de Mick Jagger röviddel később egy magánvacsorára ment: azt nem tudni, kivel, csak azt, hogy négy óra hosszat tartott a dolog.

A Stones holnap lép fel először Izraelben: a tel avivi Yarkon parkban. Jóllehet szigorú rendeletek mondják ki, hogy a koncerteknek 11 órakor véget kell vetni, ezúttal kivételt tettek a hatóságok. Részben azért, hogy azok is odaérhessenek, akik megülik a sávoutot, a Hetek ünnepét. Ami holnap lesz, és lényegében a zsidó pünkösdöt jelenti.

gép

Az On Fire 14 nyári európai turné: Oslóban kezdődött, és Lisszabon, valamint Zürich után érkezett Tel Avivba.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez