Eszement, értelmetlen gyermekcsonkítás Kínában

Miért vájta ki mind a két szemét egy hatéves kisfiúnak egy nő Kínában? Korábban felmerült a szervkereskedelem vádja, de a két szemgolyót a rendőrség megtalálta.

Véres arccal találta meg hatéves kisfiát egy házaspár Sanhszi tartományban, Kínában. Gyorsan megvizsgálták és kiderült: a kisfiú mindkét szemgolyóját valaki kivájta. A gyerek az utcán játszott, valaki- állítólag egy nő- elrabolta, elkábította és megvakította. A kérdés az, hogy miért e szörnyű tett? Korábban mindenki arra gondolt, hogy a kisfiú két szemgolyóját eladják a feketepiacon, ahol intenzív szervkereskedelem folyik. Kínában kevés a donor, így sokan arra gondoltak: ennek a borzalmas akciónak a célja is ez volt. Ám a rendőrség megcáfolta ezt a verziót és azóta teljes a homály.
“Miért vagyok mindig sötétben?”-  kérdi a szerencsétlen gyerek a klinikán, ahol kezelik, és senki sem merte eddig megmondani neki a szörnyű igazságot. Azzal hitegetik, hogy csak kezelik a szemét, és utána újra látni fog. A rendőrség közben 100 ezer jüan vérdíjat tűzött ki a kegyetlen tettes kézre kerítésére. A kínai közvélemény halálbüntetést követel a világhálón  arra az ismeretlen nőre, aki kivájta egy kisfiú mindkét szemgolyóját Sanhszi tartományban, észak-kelet Kínában.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez